další fóra :: počítače :: mobily :: auta :: digifoto :: hry :: audiovideo :: peníze :: o životě :: vaření   
reklama
Jak provést řez peckovin?
Odpovědět na téma    Obsah fóra :: Peckoviny  
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Miluska
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: po 28. 8. 2006, 17:56    Předmět: Jak provést řez peckovin? Odpovědět na téma Odpovědět s citací
mam druhym rokem tresen a blumu. POdle meho nazoru má tresen hodne hustou korunu. Reze se to? Kdy a jak!!
Bluma je jak vysoke koste, ma huste dlouhe vyhony( cca 2 m). Co s tim.

Prosila bych o pomoc s řezem.
Diky Milca.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin H.
Návštěvník

PříspěvekZaslal: út 29. 8. 2006, 10:17    Předmět: Odpovědět na téma Odpovědět s citací
Třešeň: Řežeme je jen první roky po výsadbě, kdy zakládáme korunu, pak se třešně neřežou. Dobře založená koruna se totiž nezahušťuje. Jak provést správný řez, musíte nastudovat z literatury, je zapotřebí vidět obrázky a pochopit systém.

Bluma: Opět je zásadní založení koruny v prvním a druhém roce po výsadbě. Letorosty rostoucí kolmo vzhůru vyvazujeme do vodorovné polohy, ty příliš zahušťující korunu a rostoucí do koruny vylamujeme. Opět bych doporučil investovat do nějaké knihy.

Na trhu je velké množství titulů, řez ovocných dřevin - základní publikace může přijít na 100 korun.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Odpovědět na téma    Obsah fóra :: Peckoviny  
Přejít na:  

reklama

alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group