další fóra :: počítače :: mobily :: auta :: digifoto :: hry :: audiovideo :: peníze :: o životě :: vaření   
Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe (Mountfild)
Odpovědět na téma    Obsah fóra :: Voda v zahradě  
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sejvi
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: po 19. 2. 2007, 11:21    Předmět: Nadzemní bazén řady Azuro De Luxe (Mountfild) Odpovědět na téma Odpovědět s citací
Dobry den,
chystam se koupit u MOUNTFIELDU bazenovou sadu s bazenem Azuro De Luxe (400DL - piskova filtrace - solarni ohrev - skimmer). Chci tento bazen z vetsi casti zapustit do zeme. Proto se ptam jake mate zkusenosti s timto bazenem, popripade s jeho zapustenim do zeme?



_________________
Hloupost nejenže nezná hranic, ale nepotřebuje ani tlumočníka.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ Skype
Anonymní


PříspěvekZaslal: út 27. 2. 2007, 20:52    Předmět: Odpovědět na téma Odpovědět s citací
Pokud se mohu vyjádřit k vašemu dotazu ohledně zapuštění bazenu 400DL od firmy Mountfield,mohu toto jenom doporučit.
Tento typ bazenu má firma Mountfield v nabídce od roku 2005.
Na rozdíl od známých bazenu(modráků) jsou typy DL vyráběny zcela jinou technologií. Mám na mysli lepší antikorozní vlastnosti stávajících těles bazenů,výroba tělesa bazenu z hlubokotažného plechu ošetřeného tzv.žárovým zinkováním,antikoroznímy nástřiky a konečně i pěknou povrchovou úpravou napodobující dřevo.Tento produkt je koncipován na základě zkušeností z minulých let, kdy si drtivá většina zákazníků,kteří si zakoupily tzv. modrák často stěžovala na výskyt koroze u těchto bazenů. Je si ale potřeba uvědomit,že tyto bazeny nebyly určeny k zapuštění do země,byť jen částečnému.Nové typy bazenu řady DL zcela tyto obavy vylučují,takže zapuštění jakéhotoliv typu bazenu DL mohu z vlastní zkušenosti jenom doporučit.
Návrat nahoru
Kateřina Hradová
Moderátor

PříspěvekZaslal: st 28. 2. 2007, 12:53    Předmět: Odpovědět na téma Odpovědět s citací
Myslím, že se zapuštěním do země nebude žádný problém. Sama mám zkušenost s bazénem Azuro 300B (Kruhový nadzemní bazén s vnitřní folií a samonosnou konstrukcí. Stěna bazénu a vrchní a spodní lišty jsou kovové, což zaručuje dlouhou životnost bazénu. Kovové boční vzpěry zvyšují stabilitu bazénu. Bazén je rozebíratelný a je ho možno postavit i vícekrát na rovné ploše odpovídajících rozměrů. K povrchovému sběrači nečistot je možno připojit jak kartušovou, tak pískovou filtraci. Součástí bazénu jsou i kovové schůdky.), tedy s bazénem vyloženě nadzemním. Známí ho mají už několik let zapuštěný do země, a ačkoli nebyl pro toto umístění zkonstruován, drží a je v pořádku. Takže s bazénem se zpevněnou stěnou, určeným i přímo k zapuštění, to bude v pořádku.
A ještě jedna rada: na zimu rozhodně odmontujte vždy všechny hadice. Ačkoli pracovníci Mounfieldu uvádí /nebo alespoň uváděli, že nemusíte, přes zimu většinou alespoň na jednom místě popraskají a při napouštění bazénu vodou budete nemile překvapeni. Pro jistotu je taky dobré mít rezervní díl hadice. Ať si dobře zaplavete Mr. Green
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Odpovědět na téma    Obsah fóra :: Voda v zahradě  
Přejít na:  


alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group